Afspraak maken...

Producten

Famous Names nagel- en handproducten

Famous Names is erop toegewijd om de beste nagelproducten te creëren voor de beauty professional. De prijs winnende merken die hieronder vallen zijn o.a. Dadi' Oil en Luxury Dadi' Lotion. Om voor een product een "famous name" product te worden moet deze de beste in zijn soort zijn.

Dadi' Oil

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, kunstnagel en de huid! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

De olie is op basis van 3 gecertificeerde organische olieën: Avocado, Olijf en Jojoba. Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiele oliën, ruikt ook nog eens heerlijk!

Luxury Dadi’ Lotion Hands & Body

Luxury Dadi’ Lotion is een snel opneembare niet-vettige hand- en body-lotion ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid tegen te gaan.

Bevat geen sulfaten of parabenen en is zuiver plantaardig. Zeer mooie resultaten bij gebruik bij huidproblemen zoals:

  • Huidbeschadiging
  • Littekens
  • Psoriasis
  • Eczeem

Pronails voetverzorgingsproducten

In mijn salon gebruik ik de voetverzorgingsproducten van Pronails. Pronails behoort met haar producten tot de absolute top op het gebied van voetverzorging. De producten van het succesvolle merk Pronails is voor cliënten die graag verzorgd voor de dag komen. Pronails is de perfecte match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid enerzijds en passie en plezier anderzijds. Kwaliteit en schoonheid gaan hier hand in hand waarbij actuele trends en innovaties op de voet worden gevolgd.

Onderstaande producten gebruik ik in mijn salon maar kunt u ook los verkrijgen:

Pronails Intensive Care Foam

Een heerlijke, snel indringende textuur van een mousse. De ProNails Intensive Care Foam is een ideaal product voor mensen met droge voeten waarvan de huid gevoelig is voor schimmelinfecties en vooral bescherming en verzorging nodig heeft. Een jeukende of schilferende huid kan hier een teken van zijn.

Pronails Dry Foot Foam

Vochtinbrengend, beschermt erg droge huid. De huid kan natuurlijk ademen en transpireren. Niet-afsluitend, sluit de huid niet af. Voor erg droge huid biedt ureum bescherming, verzorging en vocht. Houdt het vocht vast en verbetert de huidstructuur. Verhoogt de elasticiteit, maakt de huid perfect gezond zodat ze haar echte functie, nl. BESCHERMEN, kan vervullen. Bevat geen alcohol, parfum en geurstoffen. Bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

Pronails Cracked Heel Foam

Vochtinbrengend, beschermt huid met kloven en eeltplekken. De huid kan natuurlijk ademen en transpireren. Voor hielen met veel barsten of kloven. Verhoogt de elasticiteit, maakt de huid perfect gezond zodat ze haar echte functie, nl. BESCHERMEN, kan vervullen. Bevat geen alcohol, parfum en geurstoffen. Bevat geen minerale oliën en is geschikt voor diabetici.

Pronails Nail Protection Tincture

De Nail Protection Tincture is een beschermende nageltinctuur die doelgericht werkt op verkleurde en/of splijtende nagels en is ideaal voor de bescherming van nagels met aanleiding tot schimmelvorming. Het bevat 1% clotrimazole om schimmelvorming te helpen voorkomen. Daarnaast bevat het ook panthenol en avocado olie om de nagels te verstevigen en mooi te laten glanzen.

Pronails Sensitive Foot Foam

Deze mousse werkt doelgericht op schilferende en vochtige voeten (zwemmersvoeten) met aanleiding tot schimmelvorming. Deze mensen kunnen ook bijkomend last hebben van een jeukende huid. De Sensitive Foot Foam is specifiek voor vochtige voeten en bevat dus geen Urea, wat de huid extra vocht zou geven.

Anita van Roon | Stormeer 29 | 3446 JM | Woerden
Mobiel 06 - 3893 9868 |