Afspraak maken...

Behandelingen

In onderstaande lijst ziet u de behandelingen die u bij mij kunt afnemen. Door een behandeling te selecteren kunt u gedetailleerde informatie raadplegen.

Tip! U kunt van onderstaande behandelingen ook een cadeaubon verkrijgen. De cadeaubon wordt mooi ingepakt. Wat dacht u van een basis pedicurebehandeling, voet(reflex)massage of spa behandeling cadeau doen. Leuk idee en wel zo makkelijk!

Pedicure behandelingen

Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

Deze behandeling duurt tot 30 minuten. Een behandeling zal normaal gesproken binnen de daarvoor opgegeven tijd gereed zijn. Het kan echter voorkomen dat een behandeling langer duurt indien bijvoorbeeld veel onderhoud noodzakelijk is. Indien de maximum duur van een behandeling is verstreken zal in veelvouden van 10 minuten extra behandeltijd in rekening worden gebracht (€ 8,50 per 10 minuten).

Deze behandeling duurt normaal gesproken 20 minuten en bestaat uit één van de volgende behandelingen:

Orthese € 7,50: Het is mogelijk om op maat antidruk stukjes te maken. Een orthese wordt dat genoemd. Het voordeel daarvan is dat deze stukjes ‘s morgens tussen de tenen worden aangebracht en ’s avonds weer weggehaald kunnen worden. De stukjes worden op maat aan uw voet gemaakt en zijn dus uniek voor u. Deze siliconestukjes kunnen lang meegaan, terwijl de confectie antidruk middelen vaak binnen een paar weken weggegooid moeten worden.

Vilttechniek € 5,00: Deze antidruk stukjes kunnen een paar weken meegaan.

Deze behandeling duurt normaal gesproken 20 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen:

Het gebeurt vaak genoeg dat mensen niet met open schoenen durven te lopen omdat de nagels lelijk van vorm of structuur zijn. Ik kan uw nagels met gel weer voor een langere periode mooi maken. De gel wordt met UV licht uitgehard en groeit met de natuurlijke nagel uit. Deze techniek is eventueel ook tijdelijk mogelijk op kalk/schimmelnagels. De kleur van de gel is zoveel mogelijk aangepast aan de huidkleur.

In principe moet er wel altijd een stukje natuurlijke nagel aanwezig zijn om de gel aan te laten hechten.

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen - zelfs voor jonge kinderen en diabetici. Podofix is een zacht alternatief voor de regulering van de nagel afwijkingen. Het helpt misvormde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Via deze methode kan gemakkelijk te voorkomen klachten snel en duurzaam worden aangepakt.

Afhankelijk van de omstandigheden blijft de Podofix beugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden. Het plaatsen van deze beugel is pijnloos.

Verzorging

Gel-lak wordt hetzelfde aangebracht als een nagellak, maar uitgehard onder een UV-lamp/Led-lamp. De gel biedt een sterke en natuurlijke bescherming van uw nagel. Het resultaat: 4 tot 6 weken mooie glanzende teennagels! Deze behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Indien gewenst kan ik ook gel-lak van uw nagels verwijderen.

Wellness

Gecertificeerde organische suikerkristallen zorgen voor een milde reiniging van de huid en verwijderen zachte dode huidcellen, terwijl deze tegelijkertijd zorgen dat de vochthuishouding van de huid op natuurlijke wijze behouden blijft. De huid van de voet voelt na gebruik zacht aan, straalt en voelt vernieuwd.

Ik gebruik voor de suikerscrub de Uplifting Yuzu Rose serie. Dit is een geurlijn gebaseerd op een combinatie van essentiële olie uit diverse citrusvruchten, zoals grapefruit en citroenschil en diverse bloemoliën. Een heerlijke verfrissende geur voor het voorjaar en de zomer.

Het Instinctual Clay Masque bestaat uit rode klei (Kaolin) wat al eeuwen wordt gebruikt om zijn zuiverende werking. Het helpt de huid van de voet te ontgiften en helpt onzuiverheden te verwijderen. De toevoeging van Gemberwortelolie verstevigt, hydrateert en geeft de huid een gerevitaliseerde jeugdige uitstraling. In de geur Indonesisch gember.

Paraffine heeft een heilzame werking en werkt ook diep door in de huid. Het is een soort kaarsvet. Als het warm wordt smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit. Uw poriën gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken.

Weer heerlijk zachte voeten? Laat uzelf dan eens lekker verwennen!

Een voetmassage geeft ontspanning. Niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Voetreflexmassage kan bij iedereen toegepast worden. Ook gezonde mensen zullen ervaren dat een voetreflexmassage een zeer weldadige en ontspannende uitwerking heeft.

Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het is belangrijk om met behulp van specifieke hand- en vingertechnieken een reactie (ontspanning, deblokkering) te verkrijgen in de overeenkomende lichaamsdelen.

Deze behandeling duurt 30 tot 45 minuten.

Deze spa behandeling bestaat uit:

Advies

U krijgt tijdens dit onderzoek advies op maat. Er wordt een statische en een dynamische blauwdruk gemaakt van beide voeten. Tijdens de voetscreening wordt:

Deze behandeling duurt normaal gesproken maximaal 25 minuten.

Anita van Roon | Stormeer 29 | 3446 JM | Woerden
Mobiel 06 - 3893 9868 |